top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHeleen Bastiaensen

Kunstschouw 2015 in Zeeland


Afgelopen weekend kwam ik terug van de Kunstschouw in Zeeland, heb een heerlijke week gehad. Ik exposeerde op een fijne plek met 3 gezellige collega's. Af en toe ging ik naar het strand of kijken bij de vele andere kunstlocaties. Kleine foto-impressie...

Just came home from a wonderful week in Zeeland at the 'Kunstschouw 2015'. I exhibited my art at a nice location near the beach. I shared the location with 3 fellow artists. From time to time I went to the beach or had a look at some of the many other art-spots.

2015kunstschouw-collage2.jpg

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Op tv!

In 2023 heb ik meegedaan aan RTL4 programma 'Plezier en Passie'. Hierin vertel ik over mijn kunst en creatieve workshops. Heel leuk om te doen!

bottom of page